آموزش ورزش مهیج پیکل بال در آسایشگاه خیریه کهریزک استان البرز

توسط : روابط عمومی دسته : اخبار استان البرز

دوره آموزش ورزش مهیج پیکل بال در آسایشگاه به همت و پیگیری مدرسین و مربیان کمیته پیکل بال هیئت تنیس استان البرز برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی موسسه خیریه کهریزک: دوره آموزش ورزش مهیج پیکل بال با حضور مدرسین و مربیان کمیته پیکل بال هیئت تنیس استان البرز با هدف ایجاد شور و نشاط، سرگرمی و تندرستی در حضور سالمندان روزانه مرکز لاله در مجموعه فرهنگی ورزشی آسایشگاه برگزار شد.

سمیرا رستمی مربی داوطلب و نیکوکار در این خصوص بیان کرد: پیکل‌بال یک ورزش راکتی مدرن و پرطرفدار است که ترکیبی از تنیس، بدمینتون و پینگ‌ پنگ محسوب می‌شود. این بازی روی زمینی کوچک‌ تر از تنیس انجام می‌ شود و با راکت‌ های تخت و توپ پلاستیکی سوراخ‌ دار بازی می‌ شود.

رستمی در ادامه افزود: زمین کوچک‌ تر و توپ سبک‌ تر باعث کاهش فشار روی بدن می‌شود. این ورزش به دلیل قوانین ساده و یادگیری آسان، مانع ذهنی برای شروع ورزش را کاهش می‌دهد از این رو امکان بازی در فضای بسته یا باز، انعطاف‌ پذیری بیشتری فراهم می‌کند. تعامل اجتماعی و فعالیت بدنی باعث ترشح اندورفین و بهبود خلق‌ و خو، تعامل با دیگران، کاهش احساس تنهایی و افزایش اعتماد به نفس، تعامل با دیگران و افزایش اعتماد به نفس اهدافی است که می توان در این ورزش و در دوره سالمندی به آن دست یافت.

مربی داوطلب و نیکوکار در پایان بیان داشت: سالمندان با داشتن برنامه ورزشی منظم، سبک زندگی فعال‌ تری پیدا می‌کنند. خیلی خوشحالیم که در کنار همکاران توانستیم از واخر سال گذشته تا اکنون که ادامه خواهد داشت در کنار فرهنگ سازی ورزش پیکل بال اهدافی که متناسب با دوره سالمندی بود را به خوبی پیاده کنیم. به رسم ادب و وظیفه از مدیریت و کارکنان مجموعه کهریزک که زمینه فعالیت و حضور مدرسین و مربیان کمیته پیکل بال هیئت تنیس استان البرز فراهم کردند، صمیمانه تشکر می کنیم.

گفتنی است در آسایشگاه خیریه کهریزک استان البرز بیش از 800 نفر سالمند ، معلولان جسمی حرکتی، بیماران ام اس و کودکان دچار معلولیت ذهنی و اتیسم به صورت شبانه روزی در حال زندگی کردن هستند و آسایشگاه خیریه کهریزک استان البرز خدمات توانبخشی ، نگهداری و مراقبتی به این عزیزان را به صورت شبانه روزی ارائه می دهد.

اشتراک گزاری :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا صبر کنید