واحدهای موسسه

سازمان مرکزی
ستاد مرکزی نبض موسسه خیریه کهریزک است. درسال 1376 با اهدای ملک آقایان شادروان جواد و هادی گلنراقی، ستاد مرکزی موسسه آغاز به کار نمود و امروزه به عنوان مرکز ساماندهی واحدهای تابعه موسسه، از طریق برنامه ریزی و تشکیل واحدهای ستادی با هدایت عالی ترین مقام اجرایی موسسه (مدیرعامل) ارائه خدمت
می نماید. تبیین سیاست ها و استراتژی های کلان موسسه، تدوین آیین‌نامه‌ها، بخشنامه‌ها، دستورالعمل‌ها، ساختار و تشکیلات سازمانی، ابلاغ برنامه های مصوب، پشتیبانی و نظارت، ارزیابی و ایجاد تغییرات لازم برای ارتقاء کیفی موسسه و واحدهای تابعه از اهم وظایف ستاد مرکز است.

معاونت ها و واحدهای مستقر در سازمان مرکزی:
معاونت مالی و اداری
معاونت حقوقی
معاونت امور مشارکت های مردمی
معاونت آموزش و توسعه ی منابع انسانی
معاونت امور اقتصادی
معاونت امور سلامت و توانبخشی
معاونت اجرایی
معاونت املاک و مستغلات
معاونت عمران
مدیریت بازرسی و حسابرسی داخلی
مدیریت روابط عمومی و امور بین الملل
مدیریت داخلی نشریه
مدیریت املاک و مستغلات
مدیریت تملک املاک و سپرده ها
مدیریت مددکاری
مدیریت جمع آوری و فروش اقلام اهدایی
سایر واحدهای موسسه در سایت جدید درج نشده است که اطلاعات آن در سایت قبلی وجود داشته است و بروز شده ی آن در زیر عنوان می گردد:

 

آسایشگاه خیریه کهریزک استان تهران
آسايشگاه خيريه کهريزک سرزمین کوچکی است . مکانی است که می توان آرزوها را ساخت و رویا ها را نقاشی کرد.
هدف اصلي در آسايشگاه خيريه كهريزك تنها نگهداري و كمك به ادامه حيات يك معلول یا سالمند نيست. بلکه كوشش بر اين است كه سالمندان و معلولان وابستگی به تخت نداشته باشند و با اميد و توان يابي زنده بمانند و زندگي كنند.

آسایشگاه خیریه کهریزک امروزه به لطف خداوند متعال و با همت بانیان خیراندیش در فضایی به وسعت 420 هزارمتر مربع و زیربنایی بيش از180 هزار مترمربع در خدمت حدود 1750 نفر از معلولان ، سالمندان و بیماران مبتلا به ام اس است . هم اکنون این مجموعه در غالب24 بخش مردان و زنان شامل بخش های قرنطینه، درمانی و پنج مجموعه (نارون ، بنفشه ، گل یاس’M.S’، ارغوان و شکوفه ) نیازهای بهداشتی درمانی ، توانبخشی، ورزشی، آموزشی و امور فرهنگی مددجویان را با همکاری نیکوکاران و کارکنان برآورده می نماید.
هزینه های احداث ساختمان ها و تاسیسات موجود ، توسط بانیان خیر و نیکوکار تامین شده است.

آسایشگاه خیریه کهریزک استان البرز
با توجه به رشد روز افزون جمعیت شهری و کلان شهرها و نیاز جامعه ، در سال 1380 کلنگ احداث آسایشگاه خیریه کهریزک استان البرز بر پایه دانش کسب شده در موسسه مادر (آسایشگاه خیریه کهریزک استان تهران) و تجربه جامعه نگر مبتنی بر خدمات توانبخشی نوین مانند توانبخشی و مراقبت در منزل (Home Care )،آموزش و توانبخشی روزانه (Day Care )،مراجعه روزانه (Day Visit) توانبخشی و نگهداری شبانه روزی (Residential Care) بر زمین زده شد.
با همت خیّرین و نیکوکاران و بر پایه دانش و تجربه عملی آسایشگاه کهریزک تهران و با تکیه بر آخرین دستاوردهای علمی و پزشکی و مداخلات وسیع توانبخشی جامعه نگر،پروژه آسایشگاه واقع در محمدشهرکرج عملیاتی گردید. این مجموعه در زمینی به مساحت 80000 مترمربع و با 60000 مترمربع زیر بنا در 7 مجموعه تخصصی متمرکز در دو سایت پردیس شرقی و پردیس غربی به اسامی شروع به فعالیت نمود:
1. درمانگاه شبانه روزی دکتر نجف زاده
2. ساختمان نیلوفر: مرکز جامع توانبخشی و نگهداری کودکان معلول ذهنی و اتیسم زیر 14 سال
3. خانه گلها (سوئیت های سالمندی)
4. ساختمان یاس: مرکز جامع توانبخشی و نگهداری معلولان جسمی – حرکتی و بیماران ام اس
5. ساختمان لاله: مرکز جامع توانبخشی و نگهداری سالمندان مرد
6. ساختمان رز: مرکز جامع توانبخشی و نگهداری سالمندان زن
7. مجتمع ورزشی

با توجه به آمار بالای کودکان مبتلا به اتیسم در سالهای اخیر و کاستیهایی که در زمینه آموزش و توانبخشی این اختلال وجود دارد، مرکز آموزشی و توانبخشی کهریزک جهت بررسی ریشه ای اختلال طیف اتیسم و فراگرفتن روشهای درمان و توانبخشی این اختلال در آبان 1396 با بهره گیری از به روزترین متدهای آموزشی و توانبخشی افتتاح گردید.
درمانگاه تخصصی و مرکز جراحی محدود جوادالائمه (ع)
به لطف خداوند متعال و همت بانی خیر اندیش زنده یاد حاج جواد ارجمندی و خانواده محترمشان درمانگاه جوادالائمه (ع) فعالیت خود را از اسفند ماه 1379 آغاز نمود و با توجه به نیاز مردم منطقه در ابتدای سال 1383 فعالیت خود را به صورت شبانه روزی ادامه داده است. در سال 1384 توسط خانواده معزز ارجمندی به مؤسسه خیریه کهریزک واگذار گردید و در حال حاضر علاوه بر درمانگاه شبانه روزی در قالب یک مرکز جراحی پیشرفته با سه اتاق عمل مجهز، بخش جراحی بستری خصوصی و نیمه خصوصی ، اورژانس شبانه روزی ، کلینیکهای تخصصی و فوق تخصصی ( دندانپزشکی، چشم، قلب، گوش و حلق و بینی ، ارتوپد ، اعصاب و روان، اطفال، مغز و اعصاب و ..) و واحد های تشخیصی مجهز به پیشرفته ترین دستگاه های بروز دنیا ، آزمایشگاه شبانه روزی ، تصویربرداری (سی تی اسکن فیلیپس 16 اسلایس ، سونوگرافی، ماموگرافی، سنجش تراکم استخوان و … ) و واحدهای پاراکلینیک ( فیزیوتراپی، کاردرمانی جسمی و ذهنی، گفتار درمانی و… ) و همچنین داروخانه و عینک سازی ، درزیربنائی بالغ بر 4400 متر مربع در حال فعالیت می باشد. قابل ذکر است که طرح توسعه این مرکز با زیربنای 3800 متر مربع به منظور ارائه خدمات بهتر و کامل تر به مردم این منطقه در حال اجراست.
نقطه قوت این مرکز حضور اساتید محترم دانشگاه و پزشکان و جراحان مجرب در تمامی رشته های تخصصی و فوق تخصصی علوم پزشکی و پیراپزشکی است.
از دیگر افتخارات این مرکز ارائه خدمات تشخیصی و درمانی به مددجویان و همکاران محترم آسایشگاه کهریزک ، بیماران خاص، مددجویان تحت پوشش سازمان بهزیستی، کمیته امداد امام خمینی (ره) ، نیکوکاران محترم آسایشگاه و دیگر نهاد های حمایتی می باشد.
وب سایت : www.jclinic.ir

گروه بانوان نیکوکاراستان تهران
این گروه همزمان با نخستین سال های آغاز به کار آسایشگاه خیریه کهریزک و به همت بانوی نیکوکار مرحومه اشرف قندهاری (بهادرزاده) و با حمایت جمعی از بانوان نیکوکار، کار خود را آغاز نمود. امروزه و پس از گذشت سال ها، 3 هزار نفر بانو و آقای نیکوکار در داخل و خارج از کشور با تشکیل بازارچه های خیریه، اقدام به خدمات عام المنفعه نموده و تمامی عواید آن را برای رفاه عزیزان مددجو درآسایشگاه هزینه می نمایند . همچنین تعداد 800 بانو و 250 آقا، به شکل داوطلبانه کار شستشو و استحمام و خدمات توانخواهان را انجام می دهند.
مرکز علمی کاربردی آسایشگاه خیریه کهریزک

امروزه در سطح کشور، بیش از 8 میلیون سالمند زندگی می کنند که نحوه ی نگهداری و رفتار صحیح با آنها، اهمیت نیاز آموزش را در این خصوص، بیش از پیش افزایش می دهد.
از طرف دیگر با توجه به دغدغه ی همیشگی هیئت مدیره موسسه خیریه کهریزک، مبنی بر جذب و تربیت نیروی انسانی متخصص، به لطف خداوند منان و یاری دانشگاه جامع علمی کاربردی استان تهران، پس از برگزاری آموزش گروه هایی از مراقبین سالمندان در طول سال 1396، اولین پودمان آموزش مراقبت سالمندی در بهمن ماه این سال برگزار گردید و مرکز علمی کاربردی آسایشگاه کهریزک کار خود را آغاز نمود. در حال حاضر این مرکز، در رشته های گوناگون کاردانی و کارشناسی به جذب و تربیت دانشجو مشغول است تا از این پس افرادی که به هر نحو در منزل و یا مراکز نگهداری با سالمندان مواجه هستند، با گذراندن دوره های آموزشی گوناگون و دریافت مدرک از دانشگاه جامع علمی کاربردی، بتوانند خدمات توانبخشی استاندارد را به عزیزان سالمند ارائه نمایند.
امروزه در این دانشگاه علاوه بر تدریس رشته مراقبت از سالمند، رشته های مرتبط با شغل پرستاری و مددکاری در مقاطع کاردانی و کارشناسی ارائه می‌شود.
در سال 1400، با مجوز مرکز آموزش مهارتی و حرفه ای علوم پزشکی جمهوری اسلامی ایران، مرکز ملی مهارتی آسایشگاه معلولین و سالمندان کهریزک با هدف ارائه ی دوره ها استاندارد، افزایش کارآمدی نیروی انسانی، استفاده از ظرفیت های کشور و کمک به جذب نیروی انسانی در بازار کار، راه اندازی شد.

 

لطفا صبر کنید