برگزاری ششمین همایش علمی تخصصی آموزش و توانبخشی اتیسم با همت دانشگاه علمی- کاربردی آسایشگاه معلولین و سالمندان کهریزک در آسایشگاه خیریه کهریزک استان البرز

توسط : ad دسته : اخبار استان البرز

ششمین همایش علمی تخصصی آموزش و توانبخشی اتیسم با همت دانشگاه علمی- کاربردی آسایشگاه معلولین و سالمندان کهریزک در سالن آمفی تئاتر ساختمان اقاقیا آسایشگاه خیریه کهریزک استان البرز برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی آسایشگاه خیریه کهریزک البرز: ششمین همایش علمی تخصصی آموزش و توانبخشی اتیسم با همت دانشگاه علمی کاربردی علمی- کاربردی آسایشگاه معلولین و سالمندان کهریزک به مناسبت روز جهانی کودک با حضور فعالان این عرصه، صاحب نظران،دانشجویان، سازمانهای ذیربط و خانواده های کودکان اتیسم برگزار گردید.

در این همایش پس از تلاوت قرآن، اجرای سرود ملی و خوشامد گویی مجری و پخش کلیپ معرفی مرکز روزانه اتیسم دکتر افشین وجدانی روشن مدیر آسایشگاه خیریه کهریزک استان البرز به ایراد سخنرانی پرداخت و گفت: اوتیسم یک اختلال عصبی- رشدی است. بخش‌های مختلف مغز در افراد دارای اتیسم در همکاری با یکدیگر دچار مشکل می‌شوند.این بیماری در سه سال اول زندگی بروز می کند و مادام العمر است، شاخصه ی اصلی آن نقص در ارتباط و تعاملات اجتماعی و بروز رفتارهای کلیشه ای و حرکتی است.

مدیر آسایشگاه خیریه کهریزک استان البرز تصریح کرد: هدف از برگزاری این همایش بررسی توان علمی و کاربردی در جهت ارتقای سطح کیفی ، بررسی نیازمندی و ضرورت‌های زندگی بیماران اتیسم و شناسایی نگرش‌ها، تجربیات نوین و تحلیل ابعاد نظری و کاربردی دراین زمینه می باشد. این بیماری بر رشد طبیعی مغز و در نتیجه عملکرد آن در حوزه های تعاملات اجتماعی، مهارت های ارتباطی و شناختی تاثیر گذار می باشد.  افراد دارای اتیسم در ارتباطات کلامی و غیر کلامی، تعاملات اجتماعی و انجام بازی ها مشکل دارند.

دکتر افشین وجدانی روشن اضافه کرد: این همایش با محورهایی نظیر: روش های نوین در درمان اتیسم، تئوری ذهن در کودکان دارای اتیسم، اتیسم و ژنتیک، اتیسم و درمان های روانپزشکی برگزار گردید. در این همایش همچنین به معرفی پویش فصل ها و وصل ها که از ابتدای سال 1401 با هدف آگاه سازی در خصوص اختلال طیف اتیسم در تمام فصول آغاز گردیده، پرداخته شد. در این پویش با برگزاری جلسات در سازمان ها و ارگان هایی که هر کدام به نحوی با اختلال طیف اتیسم در ارتباط هستند تلاش گردید تا آگاهی افراد از اتیسم، بیشتر و شرایط را به سبب زندگی این افراد در اجتماع بهتر کنیم.

در ادامه خانم دکتر داریوش فر روانپزشک، خانم دکتر دستمالچی دکتری ژنتیک، دکتر جعفری دکتری کودکان استثنایی، خانم دکتر نامورپور دکتری نوروساینس به ایراد سخنرانی پرداختند و مقالات خود را در خصوص محورهای همایش ارائه دادند.

در ادامه همایش نیز یکی از کودکان اتیسم آسایشگاه خیریه کهریزک استان البرز با معرفی خود و بیماری اتیسم، توانمندی خود را به همگان نشان داد و ثابت کرد این کودکان با وجود بیماری، می توانند بسیار توانا و توانمند باشند.

در پایان نیز از مدعوین پذیرایی صورت گرفت.

اشتراک گزاری :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا صبر کنید