
حضور سیدمرتضی بختیاری رئیس کمیته امداد امام خمینی (ره) کشور و هیئت همراه در آسایشگاه خیریه کهریزک استان البرز
سیدمرتضی بختیاری رئیس کمیته امداد امام خمینی (ره) کشور و هیئت همراه از آسایشگاه خیریه کهریزک استان البرز بازدید کردند.
به گزارش روابط عمومی آسایشگاه خیریه کهریزک البرز: سیدمرتضی بختیاری رئیس کمیته امداد امام خمینی (ره) کشور، رضا البرزی مدیر کل کمیته امداد امام خمینی(ره) استان البرز و هیئت همراه با هدف خیرخواهانه و آگاهی از خدمات ارائه شده به مددجویان، ضمن برگزاری جلسه با دکتر وجدانی مدیر آسایشگاه خیریه کهریزک استان البرز از ساختمان نیلوفر مرکز نگهداری و توانبخشی شبانه روزی کودکان معلول ذهنی و اتیسم بازدید کردند.
در ابتدا دکتر افشین وجدانی روشن مدیر آسایشگاه خیریه کهریزک استان البرز ضمن خیر مقدم به مدعوین، معرفی جامعی از خدمات انجام شده و عملکرد آسایشگاه از بدو تاسیس تا اکنون به صورت کلیپ و آمار، ارائه داد و اهداف ترسیم شده را به طور کامل بیان کرد.
دکتر وجدانی در ادامه افزود: کمیته امداد امام خمینی (ره) همیشه یار و غمخوار مستمندان و بی بضاعتان بوده و در عرصه خدمت به مردم کارنامه درخشانی از خود به جای گذاشته است. بنابراین از اینکه می بینیم خدماتی که در مجموعه ارزشمند کهریزک به توانخواهان ارائه می شود، مورد توجه مسئولین و خادمین دلسوز کشور قرار گرفته، موجب خوشحالی است و همچنین ما و همکاران پرتلاش مجموعه را به ادامه مسیر پر تلاطم خدمت به مددجویان و سالمندان دل گرم و امیدوار می کند.
مدیر آسایشگاه خیریه کهریزک استان البرز در پایان ضمن بیان داشت: تمام موفقیت هایی که از گذشته تا حال کسب شده حاصل زحمات ارزشمند کارکنان پرتلاش مجموعه کهریزک است اما موضوع مهم تر این که اگر حمایت های مسئولین و همچنین نیکوکاران و خیرین نبود این موفقیت ها، حاصل نمی شد. در پایان به رسم ادب و وظیفه از حضور ارزشمند و کارگشای رئیس کمیته امداد امام خمینی (ره) کشور و هیئت همراه صمیمانه تقدیر و تشکر می کنم و از خداوند منان توفیقات روز افزون مسئلت می نمایم.
سیدمرتضی بختیاری رئیس کمیته امداد امام خمینی (ره) کشور ضمن ابراز خرسندی بابت حضور در آسایشگاه خیریه کهریزک استان البرز، در این مورد بیان داشت: خداوند منان را شاکریم که توفیق حضور در مجموعه ارزشمند کهریزک را به ما عنایت کرد. به واسطه مسئولیتی که داریم وظیفه خود می دانیم از چنین مجموعه ای که بار سنگین بسیاری از نیازهای حیاتی کشور از جمله مشکلات دوران سالمندی، کودکان معلول ذهنی و اتیسم و همچنین معلولان جسمی حرکتی و بیماران ام اس را به دوش می کشد حمایت همه ججانبه داشته باشیم.
بختیاری در ادامه افزود: خدمات ارزشمندی که به مددجویان ارائه می شود را از نزدیک مشاهده کردیم. در واقع روش هایی که در ارائه خدمات به توانخواهان اتخاذ شده کارشناسی، بسیار دقیق و تخصصی است. در روایات آمده برترین کارها، دشوار ترین آنهاست بنا براین اعتقاد دارم کارکنان مجموعه کهریزک بسیار شریف و محترم هستند چرا که با وجود سختی و مشقت بسیار با روی گشاده، عشق و انگیزه بالا مشغول خدمت به امانت های الهی هستند.
رئیس کمیته امداد امام خمینی (ره) کشور در پایان بیان کرد: کهریزک در قلب و جان ما جای دارد و وظیفه خود می دانیم که حمایت های همه جانبه خود از اعم از کمک های نقدی و غیر نقدی را به این مجموعه ارزشمند تقدیم نماییم و قول مساعد می دهیم که در آینده نزدیک این امر مهم این صورت پذیرد. در پایان از زحمات مدیریت و پرسنل دلسوز صمیمانه تقدیر و تشکر می کنیم و از خداوند منان در ادامه مسیر خدمت، توفیقات روزافزون مسئلت می نماییم.
گفتنی است در این بازدید سیدمرتضی بختیاری رئیس کمیته امداد امام خمینی (ره) کشور و رضا البرزی مدیر کل کمیته امداد امام خمینی(ره) استان البرز و هیئت همراه حضور داشتند و از نزدیک خدمات ارائه شده آسایشگاه خیریه کهریزک استان البرز را مشاهده کردند.
لازم به ذکر است که با مساعدت کمیته امداد امام خمینی (ره) کشور و همچنین اداره کل کمیته امداد امام خمینی (ره) استان البرز مبلغ دو میلیارد تومان کمک نقدی به آسایشگاه خیریه کهریزک استان البرز اختصاص گرفت که قرار است در آینده ای نزدیک این امر محقق شود.
شایان ذکر است در آسایشگاه خیریه کهریزک استان البرز بیش از 800 نفر سالمند ، معلولان جسمی حرکتی، بیماران ام اس و کودکان دچار معلولیت ذهنی و اتیسم به صورت شبانه روزی در حال زندگی کردن هستند و آسایشگاه خیریه کهریزک استان البرز خدمات توانبخشی ، نگهداری و مراقبتی به این عزیزان را به صورت شبانه روزی ارائه می دهد.