گرامیداشت روز جهانی سندرم داون در آسایشگاه خیریه کهریزک استان البرز
جشنی به مناسبت گرامیداشت روز جهانی سندرم داون در آسایشگاه خیریه کهریزک استان البرز برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی آسایشگاه خیریه کهریزک البرز: جشنی به مناسبت گرامیداشت روز جهانی سندرم داون با حضور دکتر افشین وجدانی روشن مدیر آسایشگاه خیریه کهریزک استان البرز و جمعی از معاونین و مدیران مربوطه و همچنین کودکان سندرون داون با اجرای برنامه های شاد و متنوع در سالن آمفی تئاتر آسایشگاه خیریه کهریزک استان البرز برگزار شد.
دکتر افشین وجدانی روشن مدیر آسایشگاه خیریه کهریزک استان البرز در این باره گفت : 21 مارس هر سال مطابق با اول فررودین ماه از سوی مجمع عمومی سازمان ملل متحد عنوان روز جهانی افراد با سندرم داون نامگذاری شده است. وجه تسمیه این تاریخ را می توان این گونه توضیح داد که بیست و یکمین روز از سومین ماه سال تداعی کننده سه کپی بودن کروموزوم بیست و یک است. بنا بر تصمیم فعالان حوزه ی سندرم داون و هماهنگی با سازمان بهزیستی کشور، این روز در ایران به دلیل همزمانی با ایام نوروز و تعطیلات کشور، در 21 اسفند ماه هر سال گرامی داشته می شود.
مدیر آسایشگاه خیریه کهریزک استان البرز افزود : برگزاری این جشن به منظور تغییر دیدگاه عموم افراد در جهت مثبت در مورد پیش آگهی این اختلال ژنتیکی، آگاهی بخشی به خانواده ها و شنیدن صدای افراد دچار سندرم داون و همه ی کسانی است که با آنها زندگی می کنند. ما با حمایت از شعار “من آینده بهتری می سازم” بر این موضوع تاکید می کنیم که افراد با سندرم داون توانایی هایی دارند که اگر به درستی شناخته و پرورش یابد بر آینده این کودکان تآثیر بسزایی دارد.
دکتر افشین وجدانی روشن تصریح کرد: همچنین با برنامه “گزارشگر داون” و حضور در اجتماع، مصاحبه از مردم توسط کودکان سندروم داون و پخش بروشورهای مربوط به این اختلال به منظور افزایش آگاهی عمومی در مورد سندروم داون قدم برداشتیم. هدف از انجام چنین کاری این بود که کودکان سندروم داون بتوانند در جامعه سخن بگویند و شنیده شوند. ما این تلاشها را تا آنجا پیش خواهیم برد که اطمینان یابیم، این افراد نیز می توانند کاملا و برابر با همه ی افراد جامعه ، در تمامی جنبه های زندگی اجتماعی حضور داشته باشند.
گفتنی است اجرای این مراسم را خانم خواجه نصیر مجری توانمند صداوسیما بر عهده داشت.
در بخشی از این مراسم، کودک سندروم داون به نام ساینا حضوری، از قهرمانان قایقرانی به ایراد سخنرانی پرداخت. اجرای موسیقی زنده و اهدای هدیه به کودک سندروم داون و پدرش، اجرای نمایش فصل ها و اهدای جوایز از دیگر بخش های این مراسم بود.
در پایان نیز با اهدای گل و شیرینی از مدعوین حاضر در این جشن پذیرایی شد.
{gallery}0401NEWS/1401-12-22-1{/gallery}