
گرامیداشت روز جهانی سندرم داون در آسایشگاه خیریه کهریزک استان البرز
جشنی به مناسبت گرامیداشت روز جهانی سندرم داون در آسایشگاه خیریه کهریزک استان البرز برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی موسسه خیریه کهریزک: جشنی به مناسبت گرامیداشت روز جهانی سندرم داون با حضور دکتر افشین وجدانی روشن مدیر آسایشگاه خیریه کهریزک استان البرز و جمعی از معاونین، مدیران مربوطه، نیکوکاران و هنرمندان و همچنین کودکان سندروم داون با اجرای برنامه های شاد و متنوع در سالن آمفی تئاتر آسایشگاه خیریه کهریزک استان البرز برگزار شد.
دکتر افشین وجدانی روشن مدیر آسایشگاه خیریه کهریزک استان البرز در این باره گفت: مجمع عمومی سازمان ملل متحد، 21 مارس را روز جهانی “سندروم داون” اعلام کرد. این مجمع تصمیم گرفت تا از سال 2012 میلادی، هر ساله این روز در تاریخ 21 مارس بزرگ داشته شده و از همه کشورهای عضو سازمان های مربوطه در سیستم سازمان ملل متحد و سایر سازمان های بین المللی و همچنین جامعه مدنی از جمله سازمان های غیر دولتی و خصوصی دعوت کرد به مناسبت روز جهانی افراد مبتلا به سندرم داون به منظور افزایش آگاهی عمومی در مورد سندرم داون در تمام جهان تلاش کنند.
مدیر آسایشگاه خیریه کهریزک استان البرز افزود: هر ساله در آسایشگاه خیریه کهریزک به منظور گرامیداشت روز جهانی سندروم داون، افزایش آگاهی عمومی، نمایش توانمندی های افراد مبتلا به سندروم داون و عادی سازی این روز را جشن می گیریم. امسال نیز مانند هر سال جشنی با شعار ” از همه دولت ها می خواهیم سیستم های حمایتی افراد مبتلا به سندروم داون را بهبود بخشند” برگزار شد.
دکتر افشین وجدانی روشن تصریح کرد: دنیای کودکان، دنیای سادگی، صداقت و روراستی است. یکی از شاخصه های اصلی کودکان سندروم داون داشتن روحیه و امید برای آینده ای بهتر و روشن است. هر انسانی تلاش بسیاری می کند تا به خودآگاهی و مهربانی برسد در صورتی که کودکان سندروم داون به شدت مهربان و دوست داشتنی هستند. از تمام خیرین، نیکوکاران و هنرمندان بابت حضور و اقدامات ارزشمند به جهت گرامیداشت روز جهانی سندروم داون صمیمانه سپاسگزاری مینمایم.
گفتنی است این مراسم با دکلمه خوانی، ورزش داون اسپرت، نمایش داون شو و شعبده بازی توسط کودکان سندروم داون و همچنین اجرای الیاس دانیالی هنرمند و مججری توانمند حوزه کودک همراه بود.
لازم به ذکر می باشد کودکان لحظات بسیار شاد و مفرح همراه با موسیقی و رقص باحاجی فیروز و تن پوش عرسکی تجربه کردند. در پایان نیز با اهدای لوح و کادو از اجرا کنندگان دکلمه خوانی، ورزش داون اسپرت، نمایش داون شو و شعبده بازی تجلیل به عمل آمد.
گفتنی است که در حال حاضر بیش از 280 کودک معلول ذهنی و اتیسم و همچنین 25 کودک سندروم داون به صورت روزانه و شبانه روزی از خدمات مراقبتی، توانبخشی و آموزشی استفاده می کنند.