همنوایی «پارسی‌کر» با هنرمندان توان‌خواه کهریزک

توسط : روابط عمومی دسته : اخبار کهریزک

در آیینی صمیمی و پرشور، گروه موسیقی «پارسی‌کر» با همراهی هنرمندان توان‌خواه آسایشگاه خیریه کهریزک، لحظاتی سرشار از شادی و همدلی را رقم زدند.

به گزارش روابط عمومی موسسه خیریه کهریزک ، موسیقی درمانی یکی از مؤثرترین ابزارهای توانبخشی برای افراد دارای معلولیت شناخته می‌شود. در همین راستا، گروه موسیقی «پروانه‌های کویر» که متشکل از توان‌خواهان جوان این مجموعه است، سال‌هاست یکشنبه‌ها به رهبری صادق جعفری، با اجرای قطعاتی از موسیقی سنتی و محلی، فضای آسایشگاه را با نغمه‌هایی از امید و پویایی می‌آرایند.

روز یکشنبه ۲۷ مهرماه، گروه «پروانه‌های کویر» با هدف افزایش سلامت اجتماعی، ترویج نشاط و همدلی، میزبان گروه هنری «پارسی‌کر» در کهریزک شدند. این دیدار هنری، با اجرای مشترک و خاطره‌انگیز دو گروه همراه شد و شور و شعف خاصی در میان مددجویان و حاضران ایجاد کرد.

گروه «پارسی‌کر» به رهبری مینا جعفری و با سرپرستی، تنظیم و آهنگسازی صابر جعفری، به‌عنوان بزرگ‌ترین گروه کر چهارصدایی ایران است که با حضور در کنار توان‌خواهان هنرمند کهریزک، جلوه‌ای از هم‌صدایی و هم‌دلی را به نمایش گذاشتند و با تمام وجود در کنار حال خوب کهریزک ایستادند.

همنوایی ترانه هایی چون کوچ، مخلوق، خواب ستاره، پاییز و پیک سحری توانست  هر دو گروه هنری معلولین جوان کهریزک و پارسیکر را به وجد آورد .

گروه پارسی کر در ابتدا با هدف حال خوب و سپس تکنیک موسیقی که باعث تقویت روحیه این افراد و جلوگیری از آلزایمر و افسردگی ، ایجاد فرهنگ همخوانی در خانه و خانواده ، ایجاد نشاط و شادی در سطح عام جامعه تشکیل شده است.

اشتراک گزاری :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا صبر کنید