در نشست هیأت امنا و مدیره موسسه خیریه کهریزک صورت گرفت؛ تجلیل از موسس سرای فرهنگی کهریزک
- توضیحات
- روابط عمومی
- اخبار کهریزک
بانو آسیه بقائی به عنوان پیشکسوت و موسس سرای فرهنگی آسایشگاه خیریه کهریزک که در طول ۲۳ سال گذشته منشأ خدمات ارزشمند در آموزش مددجویان بوده و هست، مورد تجلیل اعضا هیأت امنا و مدیره موسسه خیریه کهریزک قرار گرفت.
به گزارش روابط عمومی آسایشگاه خیریه کهریزک تهران؛ نشست اعضا هیأت امنا و مدیره موسسه خیریه کهریزک میزبان بانویی بود که از سنین نوجوانی با قرآن مانوس بوده و سالیان متمادی در تدریس کتاب آسمانی به شاگردان خود عزمی راسخ داشته است. بانویی که پس از بازنشستگی از پیشه معلمی، هرگز این توانایی را به فراموشی نسپرد و با کوهی از تجربه، بنیان سرای فرهنگی کهریزک را برای دانشآموزان معلول و سالمند بنا نهاد.
در وصف خدمات ارزشمند بانو آسیه بقائی همین بس که دکتر حسن احمدی رئیس هیأت مدیره موسسه خیریه کهریزک در مراسم تجلیل از موسس سرای فرهنگی این مجموعه خیریه گفت: ۲۳ سال پیش در چنین روزهایی خانم بقائی با کوله باری از تجربه و دانش، پا به عرصه خدمتگزاری در کهریزک نهاد و در اولین ملاقات خود با شادروان خانم بهادرزاده، از او شنید که:( ما در اینجا غذای روزانه مددجویان را می دهیم، در حالی که آنان به غذای روحی هم نیاز دارند ) و اینگونه شد که باساماندهی کلاس های آموزش قرآن، خدمات ایشان آغاز شد.
دکتر احمدی در ادامه افزود: تحول و توانبخشی مددجویان تنها به کلاس های قرآن ختم نشد، بلکه بزرگترین دستاورد ایشان، تأسیس مدرسه مددجویان بود که توانست با جذب معلمان افتخاری، دانش آموزان بسیاری را زیر نظر وزارت آموزش و پرورش رهسپار این مدرسه کند و در طول این سالها شاهد بوده ایم که فارغالتحصیلان زیادی از طریق مرکز آموزش مددجویان، سودای دانشگاه داشته و در مراکز دانشگاهی مختلف، تحصیلات تکمیلی خود را انجام داده اند و هم اکنون نیز ۱۵ نفر از این مددجویان در مرکز علمی کاربردی کهریزک مشغول به تحصیل هستند.
دکتر احمدی خاطرنشان کرد: امروز کتابخانه آسایشگاه با همت خانم بقائی و همکارانش با ۱۶ هزار جلد کتاب در عناوین مختلف، سی دی های آموزشی و کتب ویژه نابینایان، کانون فرهنگی مهمی است و در کنار این فعالیت ها، در اعیاد و مناسبت های مذهبی، پذیرای جمع کثیری از سالمندان و معلولین است که می آیند تا با دعا و نیایش، به آرامش برسند،
رئیس هیأت مدیره موسسه خیریه کهریزک همچنین یادآور شد: سرای فرهنگی کهریزک باعث افتخار این مجموعه است و بازدید های خارجی و داخلی زیادی را پذیرایی می کند تا فعالیت های هنری و فرهنگی مددجویان را نظاره گر باشند که همه این موارد، مدیون و مرهون خدمات ارزشمند بانو بقائی است.
در پایان سخنان دکتر احمدی، هریک از اعضا هیأت امنا و مدیره موسسه به تبیین دیدگاههای خود در امور فرهنگی آسایشگاه پرداخته، از خدمات ارزنده این بانوی نیکوکار قدردانی کردند.