با حضور دکتر نحوی نژاد؛ برگزاری گردهمایی روز جهانی داوطلب با عنوان “قصه‌های لبخند:هر داوطلب لبخندی برای شهر

توسط : روابط عمومی دسته : اخبار کهریزک

ستاد سمن‌های شورای اسلامی شهر تهران به مناسبت فرا رسیدن هفته جهانی داوطلب، با دعوت از مدیر آسایشگاه خیریه کهریزک و تعدادی از داوطلبان قدیمی مجموعه، گردهمایی بزرگ داوطلبان را با عنوان «هر داوطلب، لبخندی برای شهر» برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومی موسسه خیریه کهریزک؛ ستاد سمن‌های شورای اسلامی شهر تهران به مناسبت روز جهانی داوطلب گردهمایی بزرگ داوطلبان شهر تهران با عنوان «هر داوطلب، لبخندی برای شهر» را روز دوشنبه ۱۲ آذر ماه با محورهای «ارائه مدیران عامل تشکل‌های داوطلب محور»، «روایت داوطلبان» و «ارائه صاحب نظران» برگزار نمود.

در این نشست در هر بخش بطور مجزا به فعالیت‌های محلی، روستایی، شهر و استان، ملی، فراملی و جهانی پرداخته شد.

در نشست «قصه‌های لبخند» – هر داوطلب لبخندی برای شهر، مدیرعامل 4 مرکز بصورت قصه به مهمترین خدمات داوطلبانه خود اشاره کردند . مدیر آسایشگاه خیریه کهریزک بعنوان بزرگترین مرکز NGO  در کشور و با بیش از 50 سال قدمت در حوزه کار داوطلبانه بعنوان اولین سخنران به بیان قصه مانا ی کهریزک پرداخت. در ادامه دکتر مونا رحمانی از موسسه کنشگران فردا، دکتر واعظ مهدوی از بنیاد خیریه هاسب و دکتر حاج یوسفی از موسسه موعود ایرانیان هر یک به بیان قصه مرکز خود و چالش های پیش رو اشاراتی داشتند .

در این نشست دکتر نحوی نژاد مدیر آسایشگاه خیریه کهریزک گفت: امروز مدیریت حلقه گمشده کشور ماست. امروز سمن‌ها میتوانند جای خالی احزاب را پر کنند. متاسفانه در کشور ما هر کسی در جای نادرست خود به کار گرفته شده است. شهید چمران میگوید تعهد از تخصص مهمتر است، اما کسی که تخصص نداشته باشد از روی تعهد کاری که در آن ماهر نیست را نمیپذیرد.
وی با اشاره به اهمیت انجام کار خیرخواهانه بدون توجه به سمت و سوگیری‌های سیاسی گفت: حدود ۱۶ سال پیش یک شورای راهبردی در شهرداری تهران با حضور ما ایجاد شد و منجر به اتفاقات بسیار خوبی شد. این شورا فارغ از دیدگاه سیاسی شهردار یا اعضای شورای شهر تشکیل شد. در انجام کار درست و خوب باید اهتمام ورزید و این ارتباطی به جهت‌گیری‌های سیاسی ندارد.

نحوی نژاد ضمن تاکید بر لزوم ایجاد شرایطی برای جلوگیری از خانه نشین شدن معلولین گفت: در ماده ۲۷ قانون حمایت از معلولین نوشته شده است که فرد باید حداقل دستمزد شورای عالی کار را دریافت کند. اگر این وضعیت ایجاد نشود، معلول در خانه خواهد ماند. ما نباید شرایطی ایجاد کنیم که معلول خانه‌نشین شود. وی در نهایت با اشاره به لزوم حفظ شان سازمان‌های مردم نهاد اظهار کرد: کهریزک اولین جایی است که کارکنان ما به جای تمام شدن شیفت می‌خواهند به کار خود ادامه دهند. این تجربه باید در کشور افزایش پیدا کند یا تکرار شود. خوشبختانه برخی از سمن‌ها آنقدر بزرگ هستند که نیازی به کمک دولتی ندارند و تنها میخواهند دولت چوب لای چرخشان نگذارد. از سوی دیگر برخی آنقدر کوچک هستند که مجبورند از افراد دولتی تقاضای کمک کنند. نباید شأن سمن‌ها انقدر پایین بیاید.
مهمترین موضوع در بحث داوطلبی نه جذب آنها، بلکه حفظ آنهاست و ما در کهریزک افتخار این را داشته ایم که برپایه قداست و اعتماد سازی خانواده داوطلبی گری را ساماندهی کنیم . امروزه نیکوکاران ما بصورت بلند مدت و پاره وقت در خدمت کهریزک و توانخواهان هستند.

مدیر آسایشگاه همچنین در بخش مهم دیگری از سخنان خود با اشاره به مسئله رفاه همگانی افزود: مسئله رفاه باید همواره یکپارچه و همگانی شود. رفاه یک پنجره واحد نیست بلکه باید پروفایل داشته باشد و برای همه آحاد تعریف شده باشد.

دکتر نحوی نژاد همچنین اظهار داشت: چالش دیگر که بایستی به آن اشاره داشت تصویب قانون الحاق جمهوری اسلامی ایران به کنفوانسیون  حقوق افراد دارای معلولیت هست که در سال 1388 تصویب شده ولی تاکنون این قانون هنوز به مرحله اجرا در نیامده است .

در ادامه اعظم طالبی بعنوان نماینده بانوان نیکوکار و برخی از مسئولان داوطلب نیز به روش ها و راهکارهای داوطلبانه در کهریزک اشاراتی داشتند.

اشتراک گزاری :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا صبر کنید