به همت آسایشگاه خیریه کهریزک؛ اولین کارگاه حس درمانی گروهی سالمندان مبتلابه دمانس در ایران برگزار شد
برای اولین بار در ایران تیم روانشناسی آسایشگاه خیریه کهریزک، با هدف کند شدن پیشرفت بیماری دمانس و جلوگیری از بین رفتن شناختهای مبتنی بر حس، اقدام به برگزاری کارگاه حس درمانی گروهی سالمندان ساکن در این مرکز کرد.
به گزارش روابط عمومی موسسه خیریه کهریزک؛ مائده رحیمی تبار، دانشجوی کارشناس ارشد روانشناس بالینی و سودابه حسینی کارشناس ارشد مشاور روانشناس سالمندان (ایده پرداز و مجری طرح) در راستای کند شدن پیشرفت بیماری دمانس و جلوگیری از بین رفتن شناختهای مبتنی بر حس اقدام به برگزاری کارگاه حس درمانی گروهی سالمندان ساکن در این مرکز کردند.
مائده رحیمی تبار با اشاره به اینکه حس درمانی در کشورهای دیگر بهعنوان درمان پیشگیریکننده از پیشرفت بیماری دمانس در حال اجرا است، گفت: با ورود به آسایشگاه خیریه کهریزک متوجه شدم مداخله درمانی روانشناختی روی مبتلایان به دمانس امکانپذیر نیست لذا روشی برای کمک به این مددجویان اجرا کردیم تا علاوه بر اینکه کیفیت زندگی و بهزیستی این افراد بهبود یابد ، با دست یابی به موفقیتهای هرچند کوچک، اعتمادبهنفس این عزیزان نیز ترمیم گردد.
وی افزود: ما برای اولین بار کارمان را با انتخاب گروه سالمندان آقا و خانم مبتلابه دمانس ضعیف و متوسط ، ساکن در کهریزک، و ساخت ابزارهای خلاقانه برای استفاده آنان شروع کردیم.
رحیمی تبار با اشاره به نیمقرن تجربه آسایشگاه خیریه کهریزک، عنوان داشت: بهصورت کلی پروتکل درمانی دقیق و نسبی برای درمان وجود ندارد و ما با پشتوانه و سابقه آسایشگاه خیریه کهریزک بهصورت تجربی این رخداد را رقم زدیم.
قابلذکر است آسایشگاه خیریه کهریزک با بیش از نیمقرن فعالیت توانسته است با اتکا به حمایتهای مردمی و نیز مشارکت سازمانهایی همچون بهزیستی، تأمین اجتماعی، کمیته امداد و سایر نهادهای کشوری بهعنوان پیشگام در نگهداری و توانبخشی در کشور اقدام نماید .