تجلیل از سرپرستان گروه های نیکوکاری آسایشگاه خیریه کهریزک تهران

توسط : روابط عمومی دسته : اخبار کهریزک

طی مراسمی ویژه از زحمات داوطلبانه و ارزشمند سرگروه‌های نیکوکاران آسایشگاه با حضور اعضای هیئت مدیره و امناء، مدیرعامل و مدیر آسایشگاه و جمعی از نیکوکاران تجلیل بعمل آمد.

به گزارش روابط عمومی موسسه خیریه کهریزک ؛ حمید قبادی دانا، مدیرعامل موسسه در این آئین ضمن تقدیر از حرکت خیرخواهانه و مستمر نیکوکاران، با اشاره به اهمیت نیکوکاری اظهار داشت: نیکوکاری و بذل جان و وقت، بهترین راه برای بهره‌مندی از برکات معنوی است وخدمات شما به توان‌خواهان و بیماران، فراتر از یک عمل انسانی است. شما با درک عمیق از نیازهای دیگران، قلب‌ها و دست‌های خود را به‌طور خالصانه در خدمت این عزیزان قرار می‌دهید. این تلاش‌ها نه‌تنها موجب بهبود شرایط زندگی آنان می‌شود بلکه نور امید را در دل‌هایشان روشن می‌کند.

وی همچنین از شکل گیری یک شرکت داوطلبانه برای ساماندهی فعالیت‌های نیکوکارانه خبر داد که با استفاده از نرم‌افزارهای پیشرفته، فرآیندهای مرتبط با این فعالیت‌ها را به‌طور بهینه مدیریت خواهد کرد.

در ادامه، دکتر نحوی‌نژاد، مدیر آسایشگاه خیریه کهریزک تهران ضمن قدردانی از نیکوکاران، آنها را نماد و شاخص خدمت به بشریت خواند و عنوان کرد: شما نیکوکاران به‌عنوان سمبل‌های انسان‌دوستی و خیرخواهی هستید که با فعالیت‌های خود در این مجموعه، نمونه‌ای از فداکاری و خدمت بی‌منت را به نمایش گذاشته‌اید.

سرگروه های نیکوکاری هریک به شرح خدمات خود در آسایشگاه پرداختند و موانع و مشکلاتی که با آن روبروهستند را عنوان نمودند وبا اعضاء هیئت امناء و مدیره، مدیر عامل و همچنین مدیر آسایشگاه موارد منظور را مورد بحث و بررسی قراردادند.

در پایان این مراسم، از سرگروه های نیکوکاری با اهداء گل و لوح تقدیر تجلیل بعمل آمد.

گروه‌های نیکوکاری در سال 1352 یک سال پس از تشکیل هیئت مدیره توسط بانوان پایه گذاری شد و در ابتدا با مشارکت بانوان در کلاس های قران شروع به کار نمود. در حال حاضر 17 گروه با بیش از 800 نفر عضو در زمینه‌های مختلفی همچون همیاران فرهنگی ، بهداشت و درمان ، فرهنگی و هنری ، ورزشی ، تعمیرات، برگزاری برنامه‌های فرهنگی و تفریحی و تأمین وسایل بهداشتی برای توان‌خواهان و بیماران فعال هستند.

این مراسم بخشی از سلسله جلسات فصلی است که در طول سال به‌طور منظم با حضور مدیرآسایشگاه، معاونان، مدیران و نیکوکاران در راستای  بررسی مشکلات و موانع و  همچنین ارتقاء کیفیت خدمات به توان‌خواهان برگزار میگردد.

اشتراک گزاری :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا صبر کنید