تقویت همکاری کمیسیون بین المللی حقوق بشر با آسایشگاه خیریه کهریزک

توسط : روابط عمومی دسته : اخبار کهریزک

در راستای نیات انساندوستانه و تحقق فعالیت های اجتماعی، دکتر محمد شاهد امین خان  دبیرکل کمیسیون بین المللی حقوق بشر(IHRC) و هیأت همراه با حضور در آسایشگاه خیریه کهریزک از بخش های مختلف این آسایشگاه بازدید به عمل آوردند.

به گزارش روابط عمومی موسسه خیریه کهریزک؛ همزمان با بعثت پیامبر صلح و مهربانی، دکتر محمد شاهد امین خان  دبیرکل کمیسیون بین المللی حقوق بشر و هیأت همراه  ضمن حضور در کهریزک با مسئولان و مددجویان آسایشگاه خیریه کهریزک دیدار و بر حمایت همه جانبه از این مجموعه خیریه تأکید کردند.

دبیرکل کمیسیون بین المللی حقوق بشر در نشستی مشترک با دکتر نحوی نژاد مدیر آسایشگاه خیریه کهریزک و تنی چند از مسئولان این مرکز گفت:” آماده هرگونه تعامل سازنده با آسایشگاه خیریه کهریزک هستیم. ”

وی خاطرنشان کرد:  امروز به آسایشگاه کهریزک آمدم تا از نزدیک با بزرگترین مرکز خیریه جهان آشنا شوم تاکنون بیش از 170 کشور دنیا سفر داشته و همواره کوشیده ام تا شعار سازمان حقوق بشرکه مبنای آن امید و انسان دوستی است را عملی کنم. حقوق بشر فقط محدود به حقوق سیاسی و مدنی نیست. موضوعات تخصصی در حوزه حقوق بشر است مانند : غذا، دارو، حق بهداشت، حق معلولین و سالمندان که بسیار حائز اهمیت است و ما می کوشیم تا چالش هایی که در مسیر خدمت رسانی به سالمندان و معلولین دارید را برطرف کنیم.

از حاشیه های این دیدار اجرای شعر مددجوی شاعر و روشندل ساکن در کهریزک ( فریبا عزت پور) بود که بسیار مورد توجه دکتر شاهد امین خان و هیأت همراه قرار گرفت و با اشتیاق گفت: دو کشور ایران و پاکستان دارای اشتراکات فرهنگی، دینی و احترام‌های متقابل بسیاری هستند که این امر نشان از همدلی و محبت میان این دو کشور همسایه با یکدیگر است.

در پایان این دیدار دبیرکل کمیسیون بین المللی حقوق بشر تقویت همکاری و مشارکت بین آسایشگاه  و دفتر هماهنگی امور انسانی سازمان ملل متحد را از مهمترین اهداف این بازدید برشمرد.

اشتراک گزاری :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا صبر کنید