جشن همدلی خانواده کارکنان ارتش با مددجویان کهریزک

توسط : روابط عمومی دسته : اخبار کهریزک

همزمان با میلاد باسعادت حضرت عباس (ع) گروهی از خانواده کارکنان نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران با برگزاری اجرای زنده موسیقی و توزیع میوه و شیرینی، روزی پر از لبخند و شادی را برای توان‌خواهان آسایشگاه خیریه کهریزک رقم زدند.

به گزارش روابط عمومی موسسه خیریه کهریزک؛ همزمان با گرامیداشت میلاد باسعادت حضرت عباس (ع) و روز جانباز جمعی از خانواده کارکنان نیروی هوایی ارتش با برگزاری برنامه‌ای شاد و توزیع  میوه ، شیرینی و دسر خانگی، لحظاتی دل‌نشین برای ساکنان بنفشه 3 کهریزک رقم زدند.

“گروه موسیقی دی” با اجرای برنامه زنده و  فراهم کردن فضایی صمیمانه، لبخند را بر لبان افراد تحت پوشش آسایشگاه نشاندند.

خانم مرادی مسئول فرهنگی سازمان نیروی هوایی ارتش به نمایندگی از خانواده های کارکنان سازمان با ابراز خرسندی از حضور در جمع اهالی کهریزک گفت: ادای احترام دارم به همه زحمتکشان کهریزک، به تمامی کسانی که با جان و دل خدمتگزاران خوب و صدیقی برای سرآمدترین مرکز نگهداری سالمندان و معلولین در کشور هستند، فرقی نمی کند چه آن کارگر ساده ای که وظیفه نظافت بخشی را عهده دار است و چه آن مدیری که وظیفه برنامه ریزی و اداره حوزه وسیعی را بر عهده دارد، همگی شایسته احترام هستند.

مسئول فرهنگی نیروی هوایی ارتش و همراهانشان با این کار خیر، نه‌تنها روحیه توان‌خواهان را تقویت کردند، بلکه الگوی ارزشمندی از نیکوکاری و همیاری اجتماعی را به نمایش گذاشتند.

اقدامات این گروه، یادآور اهمیت توجه به نیازهای روحی و عاطفی توان‌خواهان است که می‌تواند تأثیرات مثبت و عمیقی در زندگی آنان داشته باشد.

اشتراک گزاری :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا صبر کنید