درمان نوین زخم با رویکرد طبیعی در کهریزک تهران وارد فاز جدید مطالعات بالینی شد

توسط : روابط عمومی دسته : اخبار کهریزک

مطالعه بالینی روش درمان زخم با استفاده از ایجاد لخته داخل زخم CLOTIN و بدون پانسمان مستقیم که از تابستان سال گذشته با دستور دکتر احمدی، رییس مرکز علمی‌کاربردی کهریزک در واحد پژوهش این دانشگاه و توسط واحدهای درمان و پرستاری آسایشگاه خیریه کهریزک تهران آغاز شده بود، پس از موفقیت‌های چشم‌گیر در فاز نخست، وارد مرحله جدید تحقیقات بالینی شد.

به گزارش روابط عمومی موسسه خیریه کهریزک؛ این نشست علمی تخصصی با حضور دکتر فریبرز بختیاری، معاون آموزش دانشگاه علمی‌کاربردی کهریزک، علیرضا معماری مدیر آموزش، دکتر شروان شعاعی و دیگر نمایندگان مرکز تحقیقات سلامت سالمندان پژوهشگاه غدد و متابولیسم دانشگاه تهران و جمعی از مدیران، پزشکان و سرپرستاران آسایشگاه برگزار شد. در این جلسه، دستاوردهای پژوهشی در حوزه درمان زخم‌های مزمن ارائه، نتایج فاز نخست بررسی و برنامه فاز جدید مطالعات بالینی اعلام شد.

این روش درمان که مبتنی بر ایجاد خون‌ریزی کنترل‌شده و بدون استفاده از پانسمان مستقیم در زخم است،از تابستان سال گذشته روی ۱۱ بیمار در آسایشگاه اجرا شده است. در این مطالعه، شش نفر از بیماران مبتلا به دیابت با دو نفر پای دیابتی و پنج نفر بیمار با زخم‌های مزمن مقاوم به درمان شرکت داشتند و در هر ۱۱ مورد، بهبود کامل یا قابل توجه زخم گزارش شده است. موفقیتی که مسیر را برای ورود به مرحله جدید مطالعات بالینی هموار کرد. این فاز جدید که بر اساس پروتکل‌های دقیق علمی انجام خواهد شد، احتمالاً یک سال به طول خواهد انجامید و در صورت موفقیت، به عنوان یک الگوی ساده و اثربخش داخلی در مجامع بین‌المللی مطرح خواهد شد.

از مهم‌ترین ویژگی‌های این شیوه درمانی می‌توان به طبیعی بودن روند بهبود زخم، کاهش هزینه‌ها، عدم نیاز به پانسمان‌های گران‌قیمت، قابلیت اجرا در شرایط آسایشگاهی یا خانگی و استفاده از خون خود بیمار به‌ عنوان پوششی با منابع بیولوژیک حاوی فاکتورهای رشد و سلول‌های ایمنی اشاره کرد. این رویکرد با شرایط سالمندان و مددجویان مطابقت دارد و امکان اجرای آن با کمترین امکانات فراهم است.

در جریان این پروژه، از لباس ویژه زخم که در مرکز علمی‌کاربردی کهریزک طراحی شده، رونمایی شد. این لباس برای نخستین بار بر پایه شرایط فردی طراحی شده است، در حالی‌که مطالعات کمی در نمونه‌های حیوانی آن در سطح جهانی در دسترس می‌باشد. این دستاورد علمی در کنار روند موفق بالینی، گامی بزرگ در مسیر نوآوری درمانی و ارتقاء سلامت در آسایشگاه خیریه کهریزک به شمار می‌رود.

کهریزک همواره تلاش می‌کند یکی از مراکز پیشرو در عرصه مراقبت، سلامت و پژوهش باشد، نقش مؤثری در تولید دانش کاربردی و ارائه راهکارهای نوین درمانی ایفا کند و در این مسیر با جدیت و برنامه‌ریزی گام بردارد.

اشتراک گزاری :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا صبر کنید