دیدار نوروزی و مهمانی زوج های معلول کهریزک

توسط : روابط عمومی دسته : اخبار کهریزک

دیدار صمیمانه زوج‌های معلول با مدیر آسایشگاه خیریه کهریزک در فضایی شاد و پرنشاط برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی آسایشگاه خیریه کهریزک، در چهارمین روز از بهار طبیعت خانواده‌های زوج‌های معلول ساکن در آسایشگاه خیریه کهریزک گرد هم آمدند تا به پاس یک سال حمایت همه جانبه با تقدیم شاخه گلی زیبا از زحمات دکتر حسین نحوی نژاد تشکر و قدردانی کنند.
این مراسم مصادف با بیست و سومین روز از ماه مبارک رمضان بود به همین مناسبت در ابتدا اعضای خانواده‌های زوجین معلول به همراه مدیر آسایشگاه خیریه کهریزک ، معاونان ، مدیران و مددکاران حاضر، روزه های خود را افطار کردند. پس از آن هر یک از زوجین ضمن تبریک نوروز و سپاس از زحمات دکتر نحوی نژاد و مددکاران که عاشقانه خدمت می کنند و در رفع تسهیل امور همراه هستند، هریک به نقطه نظرات پیشنهادی خود پرداختند.
دکتر نحوی نژاد نیز با تبریک سال نو و قبولی طاعات و عبادات به خانواده زوج‌های معلول، سلامتی و سعادت همگی آنان را آرزومند شد. مدیر آسایشگاه در بخشی از سخنان خود گفت: اراده، توکل و امیدواری به آینده، رمز موفقیت یکایک شماست. هر یک از شما عزیزان به دلایلی دچار مشکلات جسمی شده اید اما بدون توجه به این محدودیت های ظاهری ، تلاش می کنید که زندگی مستقلی بنا کنید که این ستودنی است و به واقع الگوی خوبی برای سایرین هستید.
دکتر نحوی نژاد همچنین خاطر نشان کرد: تلاش، اشتغال و کسب درآمد برای یک زندگی مستقل، امری مسلم است. با این حال همانند همیشه امکانات درمانی، خدماتی و پرستاری در صورت لزوم آماده سرویس دهی به شماست و از این نظر محدودیتی وجود ندارد، آرامش و برخورداری رفاه نسبی حق شماست و برای تحقق این مورد بنده و همکارانم همه تلاش خود را خواهیم داشت.

در پایان این دیدار صمیمی و به رسم سنت دیرینه، هریک از اعضای خانواده زوجین، عیدی های خود را از دست مدیر آسایشگاه دریافت داشتند. گفتنی است شهرک زوج‌های معلول (شهرک عمید و امید ) وابسته به آسایشگاه خیریه کهریزک و به همت نیکوکاران در سال ۱۳۷9 با ۲۲واحد ساخت، تجهیز و مناسب سازی شده است.

اشتراک گزاری :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا صبر کنید