88310688 (9821+)

جدیدترین مقالات

نشست خبری مدیران موسسه خیریه کهریزک با عنوان پنجاه سال توسعه و خدمت رسانی آسایشگاه خیریه کهریزک برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی آسایشگاه خیریه کهریزک ؛ مدیر عامل موسسه خیریه کهریزک در نشست خبری که به مناسبت پنجاهمین سالگرد تأسیس آسایشگاه خیریه کهریزک برگزار شد، با ادای احترام به شادروان دکتر محمد رضا حکیم زاده، اظهار داشت : از محل مهر و بخشش نیکوکاران جامعه، آسایشگاه خیریه کهریزک توانسته است در نیم قرن فعالیت خود علاوه بر توسعه در تمامی زمینه های خدمت رسانی، الگویی شناخته شده در سطح کشور باشد.

دکتر حسن احمدی اعلام کرد : در حال حاضر موسسه خیریه کهریزک در دو مرکز تهران و البرز و نیز برخورداری از مرکز مجهز درمانی، پذیرای ۳۲۵۰ مددجوی سالمند و معلول، بیمار مبتلا به ام اس، کودکان معلول ذهنی و بیماران اوتیسم است که ۲۲۰۰ نفر از آنان به صورت شبانه روزی نگهداری و بقیه از خدمات روزانه و تیم مراقبت در منزل بهره مند می شوند.

وی با بیان اینکه هزینه نگهداری از هر مددجو ۱۱ میلیون و ۳۰۰ هزار تومان در ماه است، افزود : در دو سال گذشته و به دلیل افزایش چشمگیر دستمزد ها، ۵۸ درصد از هزینه های جاری صرف پرداخت حقوق کارکنان می شود.

دکتر احمدی که ریاست دانشگاه کهریزک را نیز عهده‌دار است، اذعان داشت : با تصویب هیأت مدیره موسسه و با هدف آموزش نیروهای انسانی کارآمد، مرکز علمی کاربردی کهریزک در سال ۹۶ فعالیت خود را آغاز کرد. هم اکنون در این مرکز بیش از ۳۰۰ دانشجو در ۷ مقطع کاردانی و ۴ مقطع کارشناسی مشغول به تحصیل هستند و تاکنون ۱۴۵ نفر موفق به فارغ‌التحصیلی شده اند که عمدتاً در کهریزک مشغول به کار هستند و جمعی دیگر به مراکز مشابه نگهداری پیوسته اند.

محمد رضا صوفی نژاد مدیر آسایشگاه خیریه کهریزک بیان داشت : این مجموعه خیریه در طول ۵۰ سال با خوشنامی معرف خود در سطح کشور بوده و هر کسی که قصد انجام کار خیری را دارد، قطعاً نام کهریزک را نیز به خاطر می آورد.

وی ۱۷۵۰ مددجوی تحت پوشش کهریزک را در ۳ گروه سالمند، معلول و بیمار مبتلا به ام اس معرفی و تصریح کرد : آسایشگاه خیریه کهریزک تنها مرکزی در کشور است که جمع زیادی از بیماران مبتلا به ام اس را به صورت شبانه روزی نگهداری، توانبخشی و تحت درمان دارد.

صوفی نژاد شاخص پذیرش در کهریزک را فقر و بی کسی دانست و گفت : شاید در میان سالمندان و معلولین کسانی هم باشند که تمکن مالی دارند، اما به دلیل بی کسی در آسایشگاه نگهداری می شوند.

مدیر آسایشگاه خیریه کهریزک افزود : مردم کهریزک را ساختند، خود در تأمین نیازهای اساسی آن پیشگام هستند و بر عملکرد آن نیز نظارت می کنند.

دکتر افشین وجدانی مدیر آسایشگاه کهریزک البرز با بیان اینکه در سال ۱۳۸۶ فعالیت این مرکز آغاز شده است، افزود : مددجویان کهریزک در ۳ دسته بستری شبانه روزی، مراقبت روزانه و تیم مراقبت در منزل از خدمات توانبخشی و نگهداری استفاده می کنند.

دکتر وجدانی با اشاره به خدمات ویژه کودکان اوتیسم نیز گفت : اوتیسم یا بیماری درخودفروماندگی از بیماری هایی است که متأسفانه گریبانگیر برخی کودکان در خانواده ها شده است و آسایشگاه البرز در دو گروه بستری و مراقبت روزانه با استفاده از آخرین متد آموزشی، مشغول درمان این کودکان است.

مجید قمی مدیرعامل مرکز تخصصی و فوق تخصصی جواد الائمه (ع) ، اظهار داشت : این مرکز درمانی در سال ۱۳۸۴ به موسسه خیریه کهریزک واگذار شد تا علاوه بر خدمت رسانی به مردم افسریه و حومه، عهده دار خدمات درمانی مددجویان کهریزک نیز باشد.

قمی خاطر نشان کرد : کلیه بیماری خاص می توانند با ارائه دفترچه بیمه، از تمامی خدمات درمانی موجود در این مرکز به صورت رایگان استفاده کنند.

مدیر عامل مرکز جواد الائمه (ع) با معرفی انواع خدمات کلینیکی و پاراکلینیکی این مرکز نیز گفت : هم اکنون ۱۵۵ نفر کادر درمانی و خدماتی به اتفاق ۱۲۳ پزشک متخصص و فوق تخصص در حال انجام وظیفه در این مرکز هستند. همچنین این مرکز با دارا بودن ۳ اتاق عمل پیشرفته، دستگاه سی تی اسکن و امکانات مدرن پزشکی، نقشی تاثیرگذار در ارائه خدمات درمانی به مراجعه کنندگان دارد.

دکتر حسین نحوی نژاد که بتازگی به عنوان مدیر آسایشگاه خیریه کهریزک معرفی و مشغول به کار شده است، با نگاهی به جمعیت سالمندان در کشور گفت : در حال حاضر ۸ تا ۱۰ درصد از سالمندان در کشور نیازمند مراقبت های شبانه روزی هستند و با توجه به افزایش جمعیت سالمندان، برطرف کردن نیازهای درمانی آنان مستلزم تمهیدات لازم است.

دکتر نحوی نژاد با بیان اینکه آینده متعلق به تیم مراقبت در منزل است، افزود : با حمایت سازمان های بیمه گر و سایر نهادهای مرتبط، کلیه خدمات درمانی و اجتماعی سالمندان می تواند در منازل آنان صورت گیرد که کهریزک در نظر دارد با ساماندهی های لازم در آینده نزدیک در انجام این مهم قدم های موثری بردارد.