اجرای مشترک آواز سنتی استاد علیرضا گلبانگ و توانخواهان کهریزک

توسط : روابط عمومی دسته : اخبار کهریزک

استاد علیرضا گلبانگ، هنرمند برجسته و نام‌آشنا در عرصه موسیقی سنتی ایران، هر هفته روزهای دوشنبه با حضور در جمع توانخواهان کهریزک، نشست‌های تمرین و اجرای آواز سنتی را برگزار می‌کند.

به گزارش روابط عمومی موسسه خیریه کهریزک ، این برنامه‌ی هنری هفتگی با هدف تقویت روحیه، افزایش نشاط و ایجاد فضایی سرشار از امید و همدلی برای توانخواهان اجرا می‌شود و از محبوب‌ترین فعالیت‌های فرهنگی در میان ساکنان کهریزک به شمار می‌آید.

صدای گرم و روح‌نواز ساز سنتی، هنگامی که با دل‌های پرشوق توانخواهان درهم می‌آمیزد، لحظاتی ناب از همزیستی هنر، عشق و انسانیت را خلق می‌کند؛ لحظاتی که در ذهن و دل حاضران ماندگار می‌ماند.

استاد گلبانگ بیش از دوازده سال است که با حضور منظم و بی‌وقفه در آسایشگاه کهریزک، فرصت تجربه دوباره‌ ی آفرینش هنری را برای توانخواهان فراهم کرده است. او باور دارد:

موسیقی زبان مشترک دل‌هاست و هیچ محدودیتی نمی‌تواند مانع پیوند روح انسان با نغمه‌های زندگی شود.

در این کلاس‌ها، توانخواهان نیز با شور و شوق وصف‌ناپذیر، قطعاتی از آوازهای ایرانی و نغمه‌های محلی را اجرا می‌کنند و استعدادهای خود را در عرصه‌ی موسیقی به نمایش می‌گذارند.

یادآوری این نکته نیز خالی از لطف نیست که استاد گلبانگ در روزهای جنگ تحمیلی سوم نیز، هر هفته با حضور در کهریزک، با نغمه‌های آرام‌بخش خود لحظاتی لبریز از آرامش و امید را به فرزندان این خانه‌ی مهر تقدیم می‌کرد.

اشتراک گزاری :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا صبر کنید